Ремонт Приватного Будинку Відео

Як зробити ремонт фундаменту в приватному будинку своїми руками?

Как сделать ремонт трещин в частном фундаменте? Будь фундамент схильний до певної усадки в результаті довгої експлуатації.У результаті цього можуть з'явитися тріщини і дефекти на бетонній конструкції, які рано чи пізно переходять і на стіни.На початковому етапі ці проблеми є несуттєвими і не викликають особливих занепокоєнь.Але як зробити ремонт фундаменту приватного будинку своїми руками, якщо вони все-таки підуть далі і будуть являти собою загрозу?

 

Навігація по матеріалу:

 

Планування ремонту більшою мірою залежить від типу з'явилися деформацій і дати їх появи.Якщо проблеми почалися через 1-5 років після будівництва будівлі, то це є яскравим засвідчення того, що фундаменту необхідно капітальний ремонт.У деяких випадках з'являється необхідність у будівництві нового будинку.

 

Ні в якому разі не можна здійснювати самостійний ремонт фундаменту.Використання різноманітних розчинів для замазування тріщин і щілин можуть лише значно погіршити стан справ.У першу чергу потрібно встановити причину появи потреби в ремонті!

 

Щоб достовірно встановити причину і зробити якісний ремонт фундаменту своїми руками, вам знадобиться зробити аналіз грунту на ділянці, заміряти ступінь його промерзання.Будь-які роботи, пов'язані з фундаментом, в більшості випадків вимагають значних фінансових вкладень.Будьте готові до того, що доведеться витратитися і вам: придбання додаткових матеріалів та оплата роботи фахівцям зазвичай коштує дуже дорого.

 

Якщо ви з найбільшою часткою ймовірності змогли встановити причину і місце, в якому фундамент почав просідати, то можна приступити до його ремонту.Самими ємними і витратними будуть роботи з грунтом - доведеться багато копати, щоб була можливість побачити все на власні очі: певна частина повністю позбавляється від опори у вигляді грунту і розкопується, для аналізу ситуації і подальшого ремонту фундаменту приватного будинку.

 

Чому просідає фундамент?

 

Серед найпоширеніших причин появи тріщить і розколів у фундаментах приватних будинків потрібно відзначити наступні пункти:

 
     
  • Вплив грунтових вод на грунт.В результаті їх підйому і промерзація утворюються порожнечі або "спучування грунту", в результаті чого міцність фундаменту може бути дуже сильно зменшена.
  •  
  • Спочатку фундамент був неправильно залитий, не були дотримані умови його експлуатації: при заливці не забезпечили достатній рівень ізоляції, вся волога випарилася і конструкція вийшла крихкою.
  •  
  • В результаті підйому грунтових вод міг трапиться розмив.Особливо ці проблеми актуальні в період дощів і танення снігу.
  •  
Похожие страницы