Євроремонт у Ванної П 44Т

Ремонт ванної кімнати та туалету п-44 і п 44т

tr-s-orstenkoy У будинках серії П-44 і П-44Т санвузол, як правило, роздільний: тільки в однокімнатних квартирах можна виявити суміщений варіант.Втім, площа обох приміщень досить мала: навіть при об'єднанні під час ремонту вдасться отримати простір в 4, 5 м2, в якому вельми проблематично буде встановити і більшу ванну, і пральну машинку.Та й у туалеті вентиляційний короб «з'їдає» солідну частину простору.Як же в таких умовах спланувати дизайн ванної кімнати?

 

Основні хитрощі дизайну ванної кімнати П-44 і П-44Т в однушке

 

Якщо вам не хочеться ховати пральну машинку під раковину-«латаття», то оптимальним варіантом стане установка техніки навпроти унітазу.Вибір пральної машинки з фронтальним завантаженням дозволить розмістити над нею, наприклад, кілька кутових полиць або навіть шафку.

 

odn-s-samdushem Якщо відстані від унітазу до машинки виявиться мало, варто зупинити свій вибір на моделі з вертикальним завантаженням - вона, по-перше, вже, а по-друге, не створить проблем із закладкою і виїмкою білизни.

 

Ще один прийом, яким часто користуються дизайнери-професіонали - це заміна ванни на душову кабіну.Справді, якщо ви і члени вашої родини можуть відмовитися від «горизонтального» миття, то сучасна, простора і мультифункциональная душова кабіна стане відмінним вибором.Задоволення від купання буде не менше, та й з естетичної точки зору ванна стане краще.

 

Душ краще вибирати так, щоб він встав до стіни навпроти входу.Раковина, в такому випадку, поміщається по праву сторону, а унітаз і пральна машинка - по ліву від нього. dv-skorid Якщо придбати душову кабінку не виходить, можна організувати душ своїми руками - зі скляними прозорими дверцятами, повністю огороджувати простір біля стіни, ванна також буде здаватися значно більше.

 

В двушках можна прибрати нішу для зберігання речей, а площа коридору, що веде до кухні, «включити» до складу суміщеного санвузла.Звичайно, прохід на кухню доведеться, в такому випадку, робити з вітальні.Однак, простора ванна, куди можна поставити і джакузі, і біде, і пральну машинку, і навіть встановити кілька шафок, прибраних під одну стільницю з раковиною - все це того варто.

 

Чи не хочете прибирати коридор? У такому випадку розумно облаштувати санвузол так само, як і у варіанті для однокімнатної квартири. До речі, якщо пральну машинку ви плануєте встановити на кухні або в іншому місці, то на її місці в санвузлі цілком зручно розміститься біде.Змістивши при цьому трохи стінки в коридорі, можна «втиснути» в простір ванної навіть довгу купіль.

 

Як і у випадку з двушки, ремонт може бути з об'єднанням ванної та туалету або без нього, а також з поглинанням коридору або без нього.Варіант «поглинання», при правильному підході, чарівним чином змінює пропорції простору.

Похожие страницы