вартість Євроремонту

Євроремонт kvartirи

Евроремонт квартир в МосквеУ житті кожної людини виникає хоча б раз у житті клопітка час - ремонт квартири або заміського будинку.

 

В останнє десятиліття в наше життя міцно увійшло таке поняття, як євроремонт.Що таке і з чим його їдять?

 

Від чогось, так склалося, що багато євроремонтом стали називати будь-який пристойний ремонт.І за висококласним косметичним або капітальним ремонтом хочуть бачити євроремонт.

 

Нам думається - потрібно пояснити, що включаємо в нього ми.

 

Поняття Євроремонт включає в себе професійний високоякісний ремонт квартири або заміського будинку із застосуванням сучасних технологій та обладнання, з використанням новітніх імпортних матеріалів, що включає повний комплекс робіт з дизайн проектом квартири і інтер'єру.

 

Наш колектив готовий виконати ваш євроремонт квартири від 7500 р.кв.м., але все дуже індивідуально (ціна варіюється як у більшу, так і в меншу сторону), тому радимо краще зателефонувати на нашу телефону, пояснити чого ви бажаєте і викликати нашого фахівця до себе.Складання кошторису дозволить вам орієнтуватися у вартості оздоблювальних або ремонтних робіт і на договірному етапі змінити їх склад.

 

Евроремонт квартир в МосквеКлієнтам з нашого сайту 5% знижка на проведення ремонту квартири, в даному випадку євроремонту.

 

Терміни реалізації ваших бажань обумовлюються відразу по досягненню згоди з кошторисної документації - якісний ремонт квартири вимагає дотримання певної послідовності у проведенні будівельних та оздоблювальних робіт і деякі з них неможливо і не слід об'єднувати.Якісний євроремонт - це тривалий процес - настроюйтеся на термін не менше 5 тижнів.

 

Про повноцінне євроремонт люди замислюються, купуючи квартиру без обробки на первинному чи вживану квартиру на вторинному ринку житла.

 

- дорогий захід і перш ніж його здійснити слід тверезо оцінити свої бажання і можливості.

 

Для початку складіть докладний план ремонту квартири, хоча б у себе в голові:

 

- що ви хочете змінити в своєму житлі?

 

- що хочете побачити після ремонту квартири?

 

- чи буде потрібно для здійснення вашого плану - «мрія, а не квартира» - перепланування?

 

- в якому інтер'єрі і обстановці вам було б комфортніше співіснувати?

Похожие страницы