Ремонт Квартир Оздоблення Євроремонт

Ремонт в новій квартирі: корисні поради та підводні камені

Для початку вам потрібно розподілити свої фінансові можливості.Зараз багато хто шукає і без праці знаходять підрядників, які роблять ремонт подешевше.Однак треба знати, звідки береться ця дешевизна. Система у підрядників, що пропонують низькі ціни дуже проста:  
дешева (некваліфікована) робоча сила;  
дешеві (неякісні) будівельні матеріали;  
«Головне отримати аванс і почати роботи, а там подивимося».  
Результат сумний для замовника ремонту  
Якщо ремонт закінчений, його низька якість проявиться відразу і протягом гарантійного терміну.Ретельно про це, що Ремонт квартир в Star Series, Митино або в Щукіна може бути vysokoprofessionalnym.Якщо ж ви все-таки вирішили заощадити, наслідки можуть бути дуже несприятливими, в тому числі для здоров'я вашої сім'ї.Якщо замовник вчасно схаменувся, відмовившись від послуг даного підрядника, найнявши нового «перевіреного», то новий ремонт обійдеться навіть дорожче, ніж був би, якби цей новий підрядник працював би з самого початку, т.к. частина грошей піде на демонтажні роботи та іншу ліквідацію наслідків початкового «ремонту».
Купуючи за кілька мільйонів рублів так звану «нульову квартиру», ми частіше за все не задаємося питанням, за що ми заплатили ці гроші (голі бетонні криві стіни, стеля та підлога, два виходять із стіни шматка труб і один провід, в кращому випадку приєднаний до китайському електричному автомату).По суті справи, це не квартира і навіть не напівфабрикат квартири. Зате отримуючи від підрядника ремонтно-оздоблювальну кошторис, власники дуже дивуються дорожнечі роботи.А адже саме обробники роблять з «не зрозумій чого» житлову, зручну, красиву квартиру.
Висновок напрошується сам собою - купуючи квартиру, не забудьте залишити гроші на її обробку і будматеріали.Так, скільки ж грошей необхідно залишити?  
Похожие страницы