Ремонт Приватних Будинків

Ремонт дерев'яних будинків

в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області проводиться організацією "Оріон СПБ" круглий рік, проводячи роботи по зовнішній і внутрішній обробці, ремонту стін, фундаментів, даху.

Будь починається з того, що визначається рівень зносу старого будинку, способи усунення сильних дефектів.Це може визначити наш фахівець, ознайомившись з вашим будинком на місці, приїхавши на ваш заміський ділянку.

 

реалізує Будь Приватний будинок ремонт Особлива увага повинна запасні крадіжки фундамент.В основному, деформація даху і стін будинку безпосередньо залежить від того, що стійкість під будинком слабшає, і тому, проводити будь відновлювальні та оздоблювальні роботи потрібно тільки після того, як вирішено питання з ремонтом фундаменту.

 

Виконуючи ремонт дерев'яного будинку, якщо будинок побудований з бруса або колоди, дуже часто потрібне посилення стін.Для цього необхідно встановити зовнішню вертикальну обрешітку під оздоблювальний матеріал, а найкраще встановити дві дошки паралельно один до одного і стягнути їх між собою оцинкованими болтами.

 

Підсиливши стіни, можна приступати до зовнішній і внутрішній обробці заміського будинку.Іноді потрібно проводити додаткове утеплення зовнішніх стін, для кращого прогрівання заміських будинків в зимовий період.

 

Проводячи ремонт дерев'яного будинку, стикаючись з проблемою відновлення даху, в більшості випадків потрібна повна заміна даху з подальшою установкою комплексної кроквяної системи.На сьогоднішній день існує декілька основних видів застосовуваного покрівельного матеріалу, таких як ондулін, металочерепиця, профлист і м'яка покрівля.

 

Фахівці компанії "Оріон СПБ" зможуть провести будь-якого рівня складності.Ми вміємо професійно вирішувати такі проблеми, і робимо це за доступні для вас ціни.

Похожие страницы