Дизайн квартири з євроремонтом

«Проект Сервіс Подольск» - євроремонт квартир в Подільському

Евроремонт и дизайн квартир, ремонт комнат, домов и коттеджей в Подольске     <Висота тд = "VALIGN =" зверху "" приєднуються = "лівої">  

Існує величезна різниця між знанням і розумінням: Ви можете багато знати про щось, по-справжньому його не розуміючи.Чарлз Франклін Кеттерінг

     
 

На самому початку проясню деякі моменти.Сьогодні євроремонтом називають будь-який більш-менш пристойний інтер'єр з дворівневим стелею.Насправді це не так - євроремонту не існує. Евроремонт и дизайн квартир, ремонт комнат, домов и коттеджей в Подольске Є тільки євростандарт, який являє собою величезний документ, що міститься на багатьох аркушах.У цій статті я іспльзуется термін «євроремонт», щоб не різало слух - більшості з нас ближче саме це слово.

 

Звід правил євроремонту - не тільки рекомендації з підбору матеріалів, як може здатися спочатку.Основний упор зроблений на людей, які будуть жити в цьому інтер'єрі.

  <Ширина тд = "VALIGN =" середній "" BGCOLOR = "# C6DF9C" приєднуються = "лівої"> Господині  
на замітку <Висота тд = "VALIGN =" середній "" BGCOLOR = "# C6DF9C" приєднуються = "лівої"> Євроремонт завжди починається з дизайну та проектування.
У цьому його основна відмінність від інших ремонтів.  
 
 

Евроремонт и дизайн квартир, ремонт комнат, домов и коттеджей в Подольске Я б коротко сформулював так - євростандарт увазі в першу чергу якість життя і тільки потім якість матеріалів і робіт.Саме тому євроремонт так дорого коштує, а зовсім не із за наворочених матеріалів.Вся справа в глибині опрацювання та старанності виконання.

 

Основний упор робиться саме на проектуванні.Надійні схеми електрики та водопостачання, продумані системи вентиляції та кондиціонування будуть пізніше. Відремонтовані delaets Nadolgo, poetomu Тут без зразка не obojtis.

 

Розставляємо муляжі диванів, стільців і навіть вішаємо плакат у вигляді телевізора - йому висіти на цьому місці років 10.А значить, кличемо замовника, садимо на стілець і дивимося, чи зручно йому? А ви думали, хороший дизайн - це тільки красиві картинки? Нічого подібного.

 

Зрозуміло, під час планування ведуться чорнові роботи - інакше ремонт розтягнеться надовго.Після того, як всі нюанси погоджені, прокладаємо комунікації і формуємо геометрію приміщень.

 

От зараз, думаю, поступово стає зрозуміло, що-ж таке справжній євроремонт.Так, в першу чергу це чітке дотримання стандартів. Наприклад, телевізійний кабель повинен бути віддалений від силового, інакше при включенні пральної машинки будуть перешкоди в телевізорі, наприклад.Про безпеку теж не забуваємо - проводку не тільки захищаємо від замикання, але і влаштовуємо деформаційні петлі, щоб зсув плит не розірвало з'єднання і розпаювання.

Похожие страницы