Будинок Ремонт Дизайн

будинок # ремонт # дизайн # інтер'єр # меблі # обстановка # декор # обробка # квартира # кімната

Сніданок у ліжко!  
Столик для сніданку в ліжко - це не тільки функціональна річ, але і дуже привабливий елемент інтер'єру.Можна підібрати модель, яка органічно впишеться в стиль вашої кімнати.Ми розповімо про існуючі різновидах подібних столиків.  
Найпростіший накроватним стіл представляє з себе велику тацю з бортиками і ніжками.Сьогодні випускають столики з дерева, пластика, скла, фанери і поліуретану.Дуже виграшно виглядають комбіновані моделі, наприклад, дерев'яний стіл з пластикової чи скляною стільницею.Дерево виглядає добротно, а пластик або скло легше мити. Нерідко пластикові столики постачають металевими ніжками, що надає конструкції стійкості.
Найпоширеніші дерев'яні столики найчастіше виробляють з гевеї (каучукове дерево), шліфують і покривають лаком.
У дитячу чи сучасну спальню в стилі поп-арт або модерн відмінно впишеться веселий різнобарвний столик з пластику.Фігурний пластик дозволяє створювати предмети інтер'єру самих незвичайних форм.
Більш складні моделі накроватним столиків забезпечені спеціальними заглибленнями для чашок, тарілок, винних пляшок і келихів, в них може регулюватися висота і нахил стільниці.Дуже зручні столики з висувними тацями. Такий столик-трансформер перетворюється на мобільну робочу зону.Так, незамінною річчю для фрілансерів стане столик з полицею для різних дрібниць (блокнота, ручки, мобільного телефону), поглибленням для кавової чашки.Любителі читати книги і журнали в ліжку зможуть використовувати столик з регульованою похилою поверхнею в якості підставки.Любителі збирати пазли також знайдуть корисне застосування цієї речі.Тільки в такому випадку вибирайте модель з габаритної стільницею.  
Існують складні моделі накроватним столиків, які легким рухом руки перетворюються на піднос.У складеному стані він нічим не відрізняється від звичайного підноса і легко вміщається в кухонний пенал.
Стильний стіл не обов'язково ховати. Якщо дозволяє площа спальні, він може стояти біля ліжка і виконувати функцію тумбочки біля ліжка, може компактно розміститися на підвіконні в спальні або кухні.
Похожие страницы