​Побутова піч для піци

26 ноября 2018

Страви, традиційно корінні в Італії, складаються з гладкого круглого шару кондитерських виробів, заправленого структурованими томатними соусами, сиром моцарелла разом з іншими інгредієнтами, що стало широко поширеним на міжнародному рівні. Ви також повинні перевірити гарантії та умови підтримки для різних наклейок.

Якщо будь-який ентузіаст піци так вирішить значно інвестувати у виробництво своїх піцарів у домі, а не купувати в їдальні з піци, сучасні сорти домашніх печей негайно підвищують цінність та "легкість використання". В даний час домашні печі для піци доступні в різних стилях, що працюють на електриці.

Професійні продукти для піци з піччю

Спочатку і найбільш помітним є вид піцерії для організації, яка є вашою, або, можливо, ви піклуєтеся. Крім того, вам необхідно визначити майбутній споживчий ринок, який ви маєте або, можливо, бажаєте заманити. Додатковою істотною проблемою є кількість піци, які потрібно створити для кожної ситуації.

Цей тип виробників піци визначить перший сорт промислових печей для дослідження, оскільки ви можете розпочати розслідування. Потім приходять до додаткового винагороду, який включає в себе обмеження на простір, газове або електричне харчування, вимоги до персоналу, переваги, простоту технічного обслуговування, вартість та операційні витрати.

Пекарська Піч з Терракотовою піччю з натуральним деревом

Печі побудовані з теракотової глинистої основи та мають арочну покрівлю, що складається з димоходу на верху. Терракотова піца для піци зберігається на металевій фундаменті. Підготовка піци здійснюється у вигляді дерева, надаючи вашої піци неймовірний смаковий смак, який буде створювати враження на своїх родичів і друзів у будь-який час.

Створіть у своєму задньому саду

Ви можете приготувати і виготовити піца з деревом у вашому домі, у вашому задньому саду або, можливо, на терасі. Щоб побудувати одну, розподіліть мішок дюйма з дрібним піском на всій основі вашої печі для піци. Цей метод збільшує природний камінь піци до верху отвору, що полегшує перетворення вашої піци під час його підготовки.

Створіть вогонь у задній частині духовки

Корисно намалювати піцу, коли закінчиться. Деревина, наприклад, дуб, клен, хвойна деревина, бук, а також береза є найбільш ефективними, щоб включити в вашу справжню печі для піци печіння деревини. Після цього створюйте вогонь з сухої деревини в задній частині гарячого простору - безперечно обладнана для приготування їжі всього за чверть години.

Крутяться піци може вимагати високої температури

Тепер, коли вогонь інтегрований в задній частині печі з дровами, рекомендується точно встановити тепло, перш ніж розмістити піцу всередині. Як правило, піч для піци повинна бути десь від 450 до 500 градусів за Фаренгейтом, від 250 до 260 градусів за Цельсієм, а природний камінь потрібно розігріти, коли духовка підвищує температуру.

Значна розмір, тверда солодка піца може вимагати тепла близько 400 градусів за Фаренгейтом або 200 градусів за Цельсієм; тому площа коричневої кори може готувати цілком до горіння топіків і т. д.

Похожие страницы