Євроремонт Квартир Фото Ванна

Євроремонту "бій: московська квартира в стилі ретро, ​​яку не соромно показати.

A_1_Moscow_flat Що було? 51 кв.м убитого простору в будинку, де свого часу проживав товариш Горький.
Килими на стінах і ліпнина - моветон? Аж ніяк.  
Власник м'яко обіграв архітектурну природу: столітнім стінам - відповідну обстановку.Згідно віком. Нехай, віддаючи європейській моді данину, в гіпсокартон і ламінат одягнуть новобудови.Тут, як і годиться "стареньким", править бал природна краса - акцент на натуральний і первозданний матеріал.

1.

 

2. О, двері ці. Скільки бачили вони в свої, без перебільшення, 102 роки! Лляні штори - не вульгарно гардини.
Паркетна підлога - оригінал? Можливо. Але якщо ні, то підібрали в лад - не руйнує образ.

 

A_2_Moscow_flat 3. Кухня. Перше, що кидається в очі - величезний чорний шафа.Подібно полотну Малевича, лякає своєю радикальністю і в чомусь навіть недоречністю.
Але в іншому, дизайнеру - залік. Стільниця і стільці - важко відшукати в Росії скарби такі.Дивіться, навіть вентиляційну решітку пощадили і у ванну вікно. Окреме спасибі за паркет на кухні.Він все-таки оригінальний. Інакше, нерозумно новим кухню застеляти, є більш практичні матеріали.

 

4. На полиці в кухні фото виставлені в ряд: солянка з "товаришів китайських" японський льотчик, радянський переможець-пролетар і гордий горець часу Толстого на Кавказі.Як це поєднується? Тут варіант один: господар-іноземець.

 

A_3_Moscow_flat 5. Килим з Дагестану, лампа з Марокко.При цьому дисонанс у мізках не настає. Значить, з цією парочкою дизайнер теж вгадав:

 

6. Господар, хоч і іноземець, але журнал "Експерт" читає. Ще увагу на вентиляційну решітку - какая прелесть.))

 

7. Увага на опалубку дверей, скляні фрамуги, "бабусині" ручки на дверях.Дизайнера готова цілувати за те, що всі автентичне залишив. Таких ще в Росії пошукати - зазвичай зносять все, включаючи штукатурку стін ("европогромом" це називаю).

 

8. Ліжка аскетично не бачила. Є підозра, що власник апартаментів родом з південно-східних країн.Їм на підлозі спати більш звично. ))

 

A_6_Moscow_flat 9. "Чорний квадрат" вбудованого гардероба в спальні лякає менше, ніж його побратим на кухні.Але теж - на любителя великого. А ось крісельце - шарман, шарман, шарман..))

 

10. Їдальня. Стіл з металу з кріслами я б все-таки прибрала - «не до цього села".Зате старовинні лави і радянський реалізм на стінці - це апетитно.

 

11 Lepnina - диво. Nevulgarna і доречно.

 

12 "Evroremontnye" пластикові молдинги і люстри під піною hrustalûški otdyhaût.Ось це ліпота зі смаком. ))

 

13. Що за кімната і чому текстиль досить потертий на стіні? Відповісти складно.Гугл видає, що до дизайну був причетний італієць з Мілана Lazarus Rabboni.Значить, оксамитові клаптики - його винахід.

Похожие страницы