Євроремонт у Ванної Кімнаті

Проводимо євроремонт у ванній кімнаті

Евроремонт в ваннойУ переважної більшості населення, що проживає на колишній території Країни Рад, склалося якесь особливе розуміння слова «євроремонт».У цьому слові чомусь бачать небувалий шик, розкіш і величезні капіталовкладення.Насправді ж все трохи інакше. Так вже історично склалося, що тяжіли до розкішній обстановці все більше східні народи, а от вміння шикувати і кидати на вітер величезні капітали завжди було притаманне саме російським людям.Можливо, Вас це здивує, але поняття євроремонту увазі максимальні зручності і безпеку при найменшій витраті капіталів.Євроремонт ванної кімнати, перш за все, полягає у зручності та гігієні.

 

Сантехніка

 

Бирюзовая ваннаяВанна або душова кабіна, а ще краще - і один, а інші - Там neotemlemye лазневі приналежності.Природно, що в ній повинна бути гаряча вода. Причому, абсолютно не важливо, звідки вона надходить: централізовано чи з водонагрівальної колонки.

 

Ще одним аксесуаром європейської ванній стали унітаз і біде.Або звичайний унітаз з кришкою-біде. Погодьтеся, що за нинішнього ритмі життя це зовсім не є розкішшю.Це вже більше схоже на нагальну потребу. Тут обов'язково присутня раковина. Вона може бути на ніжці, з тумбою або на стелажі, але перед раковиною неодмінно має бути дзеркало.

 

Бело-синяя ванная комнатаВсі труби, як каналізації, так і водопроводу, безумовно, приховані під плиткою, і крани виходять із стіни, а не висять на трубах.Єдиними трубами, які допустимі при євроремонті можуть бути кілька зигзагів сушарки.Навіть водомір бажано заховати в нішу.

 

Пол і стіни

 

Неможливо уявити собі євроремонт ванної кімнати без кахельної плитки. Керамічна плитка краще всіх оздоблювальних матеріалів протистоїть волозі.Для ванної - це вирішальний момент. Тому при обробці стін і підлоги застосовується саме плитка, а не щось інше.

 

До того ж обробка плиткою увазі обробку всіх стін і підлоги, а не того лише ділянки, де знаходяться сантехнічні прилади.Керамічна плитка також може застосовуватися для обробки самої ванни, хоча зараз більш популярні пластикові екрани.

Похожие страницы