Євроремонт однокімнатної квартири Фото

Поради по дизайну в однокімнатній квартирі: як зробити його компактним, але функціональним

Дизайн проект однокомнатной квартиры Якщо мова йде про власне житло, то, як правило, людина мріє про власний будинок, в якому можна розмістити все найнеобхідніше.Однак така розкіш для багатьох жителів нашої країни залишається недоступною, тому доводиться миритися з тим, що є.Саме правильний дизайн однокімнатної квартири допомагає скрасити недоліки скромного за площею житла та підкреслює його гідності.Інтер'єр однокімнатної квартири спрямований на збільшення її функціональності, створення унікального стилю при збереженні затишку та краси.

 

Разом з тим потрібно підкреслити головна перевага такої квартири - відсутність зайвих предметів.Дизайн-проект являє собою єдине рішення для кухні, ванної, житлових кімнат, коридору.

 

Планування і розширення простору

 

Психология цвета в интерьере Якщо ви хочете, щоб інтер'єр однокімнатної квартири був максимально ефективним, то краще починати з планування житлової площі, щоб враховувати кожен квадратний сантиметр і максимально корисно його використовувати.

 

Докладний план складається з тією меблями, яка вже у вас є.Якщо мова йде про меблі в однокімнатній квартирі, то в майбутньому туди потрібно брати лише ту, без якої неможливо жити.Вона повинна бути не громіздка і функціональна.

 
Головним завданням для однокімнатної квартири є візуальне розширення існуючого простору.Коли в житловому приміщенні проживає не одна людина, то це завдання стає набагато складніше виконувати.Від грамотної організації простору квартири буде залежати комфортність проживання сім'ї і повноцінність її існування.
У цьому вам може допомогти відео, в якому показаний один з прикладів функціонального дизайну:  

Псхология цвета в интерьере стрік

створюється інтер'єр 1 komnatnoj квартира з правильним вибір cvetovoj Gammy який грає važnejšuû роль - Аксесуари мебльовані розглянути на другому літаку.

Потрібно грамотно підійти до колористическому рішенням, адже саме кольори роблять психологічний вплив на що проживає у невеличкій квартирі людини.Вплив кольору використаного в інтер'єрі на психологію людини показано на фото:

 
     
  • Для забезпечення розслабляючого ефекту радять вибирати коричневий або блакитний колір.Те ж саме можна сказати про блакитному або зеленому кольорах.
  •  
  • Жовті стіни позитивно діють на нервову систему, зміцнюючи її і приносячи радість домочадцям.
  •  
  • Як відомо, червоний колір і його відтінки будуть порушувати власника квартири, але швидко втомлять.
  •  
  • Хоча рожевий колір також заспокоює людський організм, з ним радять бути напоготові, оскільки іноді він викликає занепокоєння і агресію.
  •  
  • Радять зупинити свою увагу на зеленому, пісочному або кремовому кольорі.
  •  
 

Далі до кольору стін підбираються штори. Для вдалого комбінування відтінків рекомендуємо вам користуватися цією таблицею по поєднанню кольорів в інтер'єрі:

 

Вибір меблів

 

Наступний етап - правильний вибір меблів, яка підкреслює вибраний спочатку дизайн інтер'єру однокімнатної квартири.

Похожие страницы