Ремонт Кухні Хрущовка Відео

Ремонт кухни в хрущевкеІснує величезна безліч різних дизайнерських рішень, як виконати ремонт кухні в хрущовці, але всі вони впираються в необхідність перепланування та модернізації малогабаритних просторів.

 

Для квартир подібного типу характерним є невелика житлова площа і дуже незручне планування.Отже, варіант ремонту потрібно розглядати, враховуючи подальше розширення площі кухні за рахунок часткового демонтажу перегородок або їх перенесення.виконується за рахунок перенесення вглиб сусідніх приміщень перегородок, збільшення дверних прорізів або заміни дверей арками.

 

Якщо ж можливість збільшення площі при ремонті кухні відсутній, слід застосувати дизайнерські напрацювання, що дозволяють «збільшити простір» візуально.До таких напрацювань відноситься колірне рішення інтер'єру, при якому для виполненіявибіраем гармонійне поєднання кольору віконних гардин, меблів, та оздоблювальних матеріалів для стін, підлоги, стелі.

 

Вибір кольору визначається виключно виходячи з смаку і пристрасті господині будинку, так як кухня є її вотчиною.Завжди потрібно пам'ятати, що завдяки світлим холоднуватим відтінкам зорово збільшується об'єм приміщення, а якщо внести невелике за розмірами яскрава пляма в обробку або незвичайний декор, то приміщенню можна надати сучасний вид, свіжість, в той же час простір не буде Крадуче.

 

І навпаки, якщо яскравий насичений колір переважає в тісній кухоньці, її простір буде виглядати більш тісним і ще менш значущим.

 

Розміщення додаткових точкових джерел світла над робочою зоною столів і установка оригінальних світильників в обідній зоні зорово також зроблять кухню просторіше.

 

А ось від модних вигадливих абажурів на стелі варто відмовитися.Потік світла від них йде вниз, різко розділяючи освітлюваний коло і решта простору.Навіть велике приміщення при такому освітленні перетворитися на затишний маленький куточок.А мета нашого ремонту діаметрально протилежна - візуально збільшити приміщення.

 

Практично ремонт маленької кухні в хрущовці ні чим не відрізняється від ремонту кухні в панельному будинку.Для обробки застосовуються ідентичні матеріали. Ось тільки в панельних будинках перепланування робити простіше, адже там для монтажу перегородок використовували гіпсоліт, в ньому не складно виконати необхідний проріз, а самі перегородки демонтувати не складе великої праці.

Похожие страницы