Ремонт Приватного Дерев'яного Будинки

Ремонт дерев'яної підлоги в квартирі та приватному будинку: усуваємо вади самостійно

Ремонт деревянного пола в квартире и частном доме: устраняем изъяны самостоятельноДерев'яні підлоги вважаються досить міцним і надійним покриттям.Однак через свою гігроскопічності дерево піддається впливу вологи.Влітку при підвищеній температурі і вологості воно розбухає. А взимку всихає. Це призводить до утворення тріщин між мостини.З часом дошки піддаються гнилі. Через меблів на поверхні дерев'яної підлоги утворюються вм'ятини і подряпини.Фарба облуплюється. Пролиті хімікати залишають слід. Замена прогнивших досок деревянного полаТому покриття доводиться періодично реставрувати.А що вже говорити про старих будинках, в яких ремонт дерев'яних підлог не проводився протягом тривалого терміну.З чого почати цей процес і що для цього потрібно? Ось перші два питання постають перед людиною вирішили оновити дерев'яне підлогове покриття.

 

Якщо ви проводите ремонт дерев'яної підлоги своїми руками не поспішайте відразу приступати до роботи.Можливо крім тих ділянок з ушкодженнями, які добре помітні, є приховані дефекти.Їх необхідно виявити і усунути. Інакше з часом ремонт доведеться проводити заново.Тому першою справою проведіть всебічний огляд підлогового покриття та його складових.Зробивши ретельний огляд можна вирішити, чи піддаються підлоги ремонту або потрібна повна їх заміна.

 

Замена небольшого участка половицы Щоб виявити прогнилі дошки необхідно пройтися молотком по всій підлозі.Тільки так можна виявити прихований дефект. Глухий звук свідчить про наявність гнилі. Про це ж повідають та іржаві цвяхи в мостина.Від розміру ушкоджень залежить і обсяг робіт. Найлегше замінити верхні мостини. Дошки чорнової підлоги замінити сложней, але не так важко як лаги.Щоб провести ремонт прогнилих лаг буде потрібно розібрати пів над ними і вирізати дефектний шматок.Після чого замінити його новим.

 

Набагато складніше проводити ремонт підлоги в дерев'яному будинку.Тут крім ретельної перевірки верхніх мостин, чорнової підлоги і лаг доведеться оглянути балки і заставні вінці.Виробляти огляд необхідно з усіх боків: зсередини, зовні, з підпілля.Огляд необхідно проводити при хорошому освітленні, щоб не пропустити що починається гнилі.При перевірці в підпіллі бажано використовувати потужний ліхтар.

Похожие страницы