Євроремонт для Будинки

Ремонт і внутрішня обробка котеджів

ремонт дачи, коттеджа, загородного домаЗаміський будинок - мрія багатьох жителів мегаполісу. Власник такої будови продумує все до дрібниць: розташування кімнат, внутрішню обробку, сигналізацію, зовнішнє оформлення.Як би якісно і добротно ні був побудований будинок, яким би стильним не були його обробка та оформлення, рано чи пізно доведеться зайнятися ремонтом.Плановий це ремонт або позаплановий, чи просто минув час або хочеться оновлення в інтер'єрі - вам обов'язково потрібно команда досвідчених будівельників-проектувальників, послуги яких пропонує компанія «SV Груп».Ми зможемо втілити в життя всі дизайнерські задумки по ремонту котеджу в Санкт-Петербурзі і Льон.обл.

 

Приклади наших робіт:

 

Основні види ремонту заміського котеджу

 

Компанія «SV Груп» пропонує цікаві рішення по ремонту будинків під ключ і обробці котеджів.Ваші смаки, уподобання, можливості визначать наші дії. Внутрішнє оздоблення будинку буде виконана відповідно до ваших побажань.Ми готові виконати ремонт котеджу:

 
     
  • Косметичний - недорогий, без серйозних переробок.Його завдання - оновлення інтер'єру без перепланування приміщень. ремонт загородного дома и дачи Включає в себе забарвлення поверхонь стелі та стін, оновлення підлогового покриття, заміну віконних і дверних блоків і т.д.
  •  
  • Капітальний - повна переробка внутрішнього простору відповідно до складеного дизайн-проектом.Такий ремонт не обходиться без знесення перегородок і зведення нових стін, заміни електропроводки та сантехніки, установки сходів, підвісних стель і багато чого іншого.
  •  
 

Внутрішнє оздоблення котеджу - процес, що вимагає копіткої роботи фахівців з будівництва та ремонту.Компанія «SV Груп» виконує подібні роботи в Санкт-Петербурзі і Льон.обл. протягом ряду років. За цей час ми придбали великий досвід і зарекомендували себе як висококваліфіковані будівельники-обробники, завжди виконують договірні зобов'язання.Ми проводимо повний комплекс робіт по внутрішній і зовнішній обробці заміського будинку: від дрібних ремонтних робіт до ремонту під ключ, а також складною перепланування простору і декорування інтер'єру.

Похожие страницы