Відео Ролики Ремонт Квартир

Типові помилки при ремонті квартири

Типичные ошибки при ремонте квартиры Практично жоден ремонт, зроблений власними силами, не обходиться без помилок.Не так уже часто власники квартир володіють необхідним досвідом і навичками в ремонті і досить добре поінформовані про матеріалах і технологіях.Зазвичай інформація черпається з неперевірених джерел: інтернет, колеги по роботі, сусіди ...

 

Помилки при ремонті квартири

Потрібний ремонт - чи запрошувати фахівців?

 

Зрозуміло, щоб уникнути типових помилок, правильним було б запросити фахівців.Але дуже часто господарі не йдуть на це. Чому?

 

1. Бажання заощадити

 

Звичайно, сусід, який зробив дешевий ремонт квартири, може розповідати все, що завгодно, розхвалювати ті чи інші матеріали, куплені зі знижкою.Але беззастережно вірити почутому ніколи не варто. Може бути, у вашого знайомого все дійсно обійшлося без проблем.Але ремонт робити вам - і результат буде залежати від вашого вміння правильно організувати весь процес, від планування, закупівлі матеріалів і, звичайно, від вашого досвіду.

 

Часто дешеві будматеріали бувають простроченими (фарби, лаки, готові або сухі суміші).Ніхто не застрахований від покупки неякісного товару, випущеного недобросовісними виробниками.Буває так, що уцененная вінілова плитка або шпалери довго зберігалися в невідповідних умовах, що позначається на якості та довговічності.Іноді купується дешевий матеріал, який не підходить до умов його експлуатації.У подібних випадках слід уважно прочитати інструкції на упаковці.

 

Типичные ошибки при ремонте квартиры2. Спроба прискорити процес ремонту

 

Для отримання якісної цементної стяжки потрібно дати їй просохнути протягом 15 - 45 днів.Але людина, що не має досвіду в будівництві, цього деколи не знає.Недотримання технічних умов проведення «мокрих» робіт часто призводить до того, що все доводиться переробляти.Економія часу може призвести до невиправданих тимчасовим і грошовим витратам.Так чи варто поспішати, якщо ремонт робиться для себе?

 

3. Чи довіряти виконробу закупівлю матеріалів?

 

Не рекомендовано віддавати управління всім процесом ремонту виконробу, а також не слід покладати на нього фінансову частину.Далеко не всі люди цієї професії чесні. Часто результат такої довіри - закупівля зайвого матеріалу, який банально виноситься з об'єкта, а також маніпуляції з накладними та чеками.

 

Уникнути помилок при ремонті можна, якщо заздалегідь продумати всю стратегію і скласти докладний план робіт.Важливо також правильно сформувати бюджет.

Похожие страницы