Євроремонт Кухня Студія

Студія ремонту

Ремонт в кухнеРемонт Проектування  

Ремонт кухні досить Відповідальний злочин, вже знаходиться тут багато bytovyh A - osnovnykh електроенергії споживачів у квартирі (пральна машина, посудомийна машина, холодильник, витяжка, житлова і т.д.), сантехнічне обладнання. До того ж дуже важливу роль грає ергономічність кухні, адже найчастіше кухня - це не тільки місце, де готують, а й їдальня, де за столом збирається вся родина.

 

Перше і найголовніше - інженерні мережі. Тобто електрична розводка, водопостачання і каналізація.Тому, перш ніж приступити до ремонту кухні, необхідно визначитися, які прилади будуть присутні на кухні і, де саме вони будуть розташовуватися.Де буде робоча зона, а де обідня.

 

Ремонт кухниПродумати це одне, але ще потрібно втілити це в життя.Від того, як це буде зроблено, залежить довговічність ремонту і ваша безпека.Дуже важливо грамотно підійти до питання електропостачання. Це комплексна робота, від розрахунку потужностей до вибору матеріалів.Тільки фахівець може правильно визначити необхідну кількість окремих ліній, потрібне перетин дроту і його марку, відповідну потужність електричних автоматів захисту ланцюга.Так само уважно необхідно поставитися до систем водопостачання і каналізації.Особливо, якщо ви виконуєте євроремонт кухні.

 

Наші фахівці допоможуть вам визначитися, а потім підберуть відповідний навантаженні кабель, встановлять розетки і прокладуть необхідні комунікації.

 

Високі вимоги при ремонті кухні пред'являються до геометрії стін і стелі.Щоб чистове оздоблення вийшла якісна, і задовольняла всім пропонованим до неї вимогам, необхідно приділити особливу увагу чорновий підготовці.Для кожного оздоблювального матеріалу необхідна своя підготовка.

Похожие страницы