Євроремонт 3 кімнатну квартиру

3-кімнатна квартира в будинку серії 1.090: проект Марії Зальнова

Важкі портьєри і закриті наглухо шафи викликають у вас напад клаустрофобії? Тоді вам варто придивитися до сучасного стилю - прямі лінії, чіткі форми, прості кольори, глянцеві поверхні.

 

На фото:

 

Використання кутового дивана дозволило звільнити простір.

 

Інформація про квартиру: трикімнатна квартира площею від 80 до 42 кВ.м. в панельному будинку серії 1.090.

 

Власники квартири: подружня пара з дитиною.

 

Побажання клієнта: інтер'єр в сучасному стилі.

 

План tipovoj 3-komnatnoj квартири.

 

Цей проект razrabatyvalsâ на замовлення компаній-розробників.Мета - показати, як можна «обіграти» типову квартиру в панельному будинку.Проект орієнтований на смаки молодих сучасних власників. Одна з умов замовника - нічого не змінювати в плануванні квартири.

 

Дизайнеру Марії Зальнова вдалося вигідно організовувати заданий простір і запропонувати свій варіант дизайну 3-х кімнатної квартири, який легко втілити в життя.

 

Як правило, панельні будинки виглядають досить похмуро і громіздко, тому дизайнеру хотілося на противагу зовнішньому вигляду будинку створити всередині нього легке прозоре і світлий простір.Це недорогий сегмент житла, і тому часто є першим спільним житлом молодої сім'ї.Вони молоді, відкриті і живуть захлинаючись. Звідси в квартирі і мінімалізм, чисті лаконічні лінії, лакові поверхні.

 

Дизайн 3-х кімнатної квартири виконаний в сучасному стилі, а значить, інтер'єр повинен бути наповнений технологічними матеріалами.У вітальні це фарбована скляна в алюмінієвому обрамленні панель на стіні, у спальні - скляна стіна з підсвічуванням, в кухні - скляний стіл і ергономічні стільці в дусі мінімалізму.До речі, врахуйте: з високим цоколем і врізними ручками дешевий кухонний гарнітур буде виглядати як дорогий закордонний побратим.

Похожие страницы