Ремонт спальної кімнати Відео

Дизайн спальні

Современный дизайн детской спальни дизайн спальні мінімалістський

 

спальні Дизайн - встановити індивідуальні особливості інтер'єру, obernutyj в stilevoe рішення про заснування prisuŝih аксесуари ему, кольори, матеріали з Ceļu створення максимального комфорту і відпочинку.Існує багато стилів, розглянемо найпопулярніші з них.

 

Європейський інтер'єр

 

Дизайн спальні в класичному стилі.Головну роль відіграють архітектурні деталі: колони, багаторівневі стелі, ліпнина, арки.Центральне місце в спальні займає ліжко, може бути доповнена подіумом і балдахіном.Для оббивки головах використовується текстиль.

 

Интерьер элитной спальни В єдиному стилі побраталися нічний столик, тумбочки, крісла, штори і покривала.Справжніми прикрасами кімнати можуть стати камін і красива кришталева люстра на тлі глянцевого стелі.Доречними виявляться туалетний столик з дзеркалом і картини в позолочених рамах і репродукції на стіни.Найбільш кращою в інтер'єрі стане пастельна гама.

 

Неокласицизм в спальні.Більше підійде тим, хто залишається прибічником класики, але не боїться експериментувати. Дизайн спальни 15 кв. м.Особливу увагу слід приділити висвітленню - торшери і бра тут є не просто електроприладами для підсвічування, а й важливими декоративними аксесуарами.

 

Дизайн стель спалень виконують у кілька рівнів.Як і в класичному варіанті, по обидві сторони ліжка розташовуються світильники.У єдиній колірній гамі з тюлем і шторами підбираються подушки та постільну білизну.Вишукано в інтер'єрі виглядають тканинні шпалери з квітковими мотивами і велике настінне дзеркало.Просторий диван забезпечить комфорт і зручність спальної зони.

 

Сучасний підхід

 

Відео: Дизайн інтер'єру

 

Романтичний стиль.У ньому немає строгих правил і обмежень. Не важливо, дерев'яну або металеву меблі Ви обираєте для приміщення.Дворівнева стеля з гіпсокартону з матовим відтінком буде виглядати не менш вдало, ніж глянцевий натяжна стеля, так само як і шпалери порівняно зі штукатуркою.

Похожие страницы