Ремонт Дизайн однокімнатної квартири

Дизайн вітальні в квартирі: перетворюємо житло

Дизайн гостиной в квартире Вітальня є свого роду центром квартири, улюбленим місцем кожного члену родини і кімнатою, де збирається вся сім'я для проведення цікавих спільних вечорів.До того ж вітальня служить обличчям житла, відображає смаки та інтереси родини.

 

З цього випливає, що дизайн вітальні в квартирі повинен бути підібраний з усією ретельністю, поєднувати в собі переваги кожного з мешканців, а також передбачати своє власне місце для кожного з них.

 

Яким чином домогтися гармонії стилю дизайну інтер'єру із зручністю і функціональністю вітальні, відповість наша школа ремонту.

Акцент в дизайні вітальні

 

Гостиная дизайн интерьера При оформленні такої кімнати як вітальня дизайн інтер'єру в нашій країні найчастіше передбачає обов'язкову наявність м'якого куточка, зазвичай дивана і двох крісел, або великого С-або П-образного дивана, а також журнального столика і «стінки».

 

У західноєвропейському варіанті дизайн вітальні в свою чергу прирівнюється до дизайну їдальнею і комплектується обіднім столом, деякою кількістю стільців, великою кількістю вітрин, буфетів і комодів.

 

Але при цьому дані варіанти об'єднує одне і те ж - акцент, тобто будь-який елемент, службовець центром кімнати, навколо якого і концентрується основна увага присутніх.

Похожие страницы