Ремонт Невеликий Кімнати

Блог "Мамині Крила"

как обустроить детскую комнату 15 кв мВсім доброго часу доби, дорогі читачі і читачки блогу!

 

Сьогодні пост буде невеликий, я розповім про те, як облаштувати дитячу кімнату, зокрема, покажу обіцяні фото дитячих меблів, нарешті нам її зробили і зібрали.Але все ж ремонт дитячої кімнати ще не завершений: буде ще третя частина і, швидше за все, четверта.Наступного разу Теміном володіння знайдуть фіранки, маленький столик зі стільцями і ще що-небудь цікаве, тому обов'язково підпишіться на оновлення блогу, щоб побачити це в числі перших!

 

Як облаштувати дитячу кімнату.Наш варіант

 

Отже, як ви пам'ятаєте, першим етапом були поклеєні шпалери, оформлений стелю і встановлений спортивний комплекс.Ми з чоловіком одразу вирішили, що в дитячій потрібна двох'ярусна ліжко і шафа.Ми ходили по меблевих магазинах, розглядали різні варіанти, продумували конструкції, кольору.Я продовжувала пошуки ідеально відповідних меблів в інтернеті: в основному в соціальних мережах в групах по дизайну дитячих кімнат і в інтернет-магазинах. В конце концов, план-рисунок желаемой мебели был готов, цвета и расположение кроватей и шкафа размечены. Мебель нам сделали по заказу. На первой картинке поста вы видите шкаф. А теперь давайте посмотрим, что у него внутри.Наприклад, в якийсь момент мені сподобався ось такий варіант. Стіл з комп'ютером згодився б для сина чоловіка, він вже великий, ходить до школи.Але так як у нас дитяча 15 кв м, конструкція б помістилася, але зайняла всю кімнату.Яскраві кольори цієї дитячої мені сподобалися, тому я взяла їх на замітку.

 

Відкриваємо дверцята, яка ближче до входу в кімнату: зверху і посередині є полички.Між ними і в нижній половині можна повісити дитячий одяг на вішалках.Зліва теж полички, внизу висувні шухлядки. Я склала туди Теміну повсякденний одяг, шапки і шкарпетки.Відкриваємо двері шафи біля стіни - бачимо одні полички. детская комната дизайнНарешті я вдома наведу порядок!

 

Як компактно облаштувати дитячу кімнату для двох дітей? Звичайно, зробити двоярусну ліжко.Як бачите, всередині є полички для дитячих книг, внизу - висувні ящики.Туди я покладу речі з дивана, що стояв у цій кімнаті колись: ковдри, подушки, покривала, постільна білизна.

 

А тепер зверніть уваги не сходи. Правда, відмінне рішення - зробити шухлядки і тут? У другій ящик я поставила великі книги, та так, щоб він не закривався.Знаєте, навіщо? Правильно! Щоб Тема нагору не залазив Вистачить йому і спортивного комплексу, а освоєння цих сходів відбудеться пізніше.

Похожие страницы